Hur aktiverar jag integration mot Fortnox i Sendify?

För dig som vill spara tid vid fraktbokning erbjuder vi möjligheten att integrera mot affärssystemet Fortnox så att du enkelt kan importera ordrar från affärssystemet.

För att komma igång med integrationen börjar du med att aktivera Sendify-integrationen i Fortnox. Logga in på ditt Fortnox-konto och börja med att gå till:

Steg 1: Gå till “administrera användare”

Steg 2: Klicka på “lägg till integration” och sök på “Sendify”

Steg 3: Klicka på “Sendify integrations” och klicka på “godkänn”.

Steg 4: När du gjort detta får du en aktiveringsnyckel. Kopiera denna och gå till Sendify.

Nu är det dags att logga in på ditt Sendify-konto för att slutföra integrationen.

Steg 5: Gå in på dina inställningar i Sendify och klicka in dig på “appar”.

Steg 6: Klistra in aktiveringskoden och klicka på “spara”

Integrationen är nu aktiverad och nu är allt redo för att du ska kunna hämta ordrar direkt från Fortnox. Vill du veta mer om hur du hämtar en order från Fortnox till Sendify klicka här.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss via chatten eller contact@sendify.se