Inställningar

Profil

Här har du möjlighet att ändra dina egna uppgifter, namn och telefonnummer.  Du kan även ändra ditt eget lösenord under denna flik.

Team

Här fyller ni i ert företagsuppgifter. Företagsnamn, organisationsnummer och adress.

Bjud in

Här har ni möjlighet att bjuda in nya användare till ert team. Genom att ha ett gemensamt team med alla användare på samma konto får ni alla fakturor till rätt mailadress och ni har möjlighet att följa alla frakter som bokats av företaget.

Kollin

Här har du möjlighet att lägga in förbestämda storlekar på kollin. Ett jättetips till er som ofta skickar standardiserade paket eller pallar som gör att ni sparar tid. Var bara noga att vikten stämmer på kollit så att ni inte får några extra avgifter i efterhand.

Appar

Här hittar ni de system vi är integrerade mot.