Inställningar

Profil

Här kan du som användare ställa in dina egna uppgifter så som namn och telefonnummer. Du kan även välja vilket språk du vill använda tjänsten i och ändra ditt lösenord. Slutligen har du möjlighet att välja om du vill sätta en standard för om dina pallar och halvpallar är stapelbara.

Team

Här har ni möjlighet att anpassa vissa inställningar för hela ert team. I dagsläget är det möjligt att ställa in:

• Hemadress
  • Fakturadress
  • Avaktivera/aktivera transportörer
  • Avaktivera/aktivera bokningsmailet vi skickar ut till er mottagare

Bjud in

Här har ni möjlighet att bjuda in nya användare till ert team. Genom att ha ett gemensamt team med alla användare på samma konto får ni alla fakturor till rätt mailadress och ni har möjlighet att följa alla frakter som bokats av företaget.

Kollin

Många av de företag som använder Sendify har ett antal standardemballage de alltid använder. För att slippa skriva in mått, vikt och beskrivning av innehållet varje gång ni bokar en sändning kan ni skapa favoritkollin. Detta görs under “Inställningar > Kollin”.

De favoritkollin ni skapat går sedan att använda direkt i “Ny sändning”, “Snabbförfrågan” och i orderimport (integration till Fortnox).

Har ni frågor eller behöver hjälp med att ställa in era inställningar är det bara att skriva till oss i chatten.