På Sendify arbetar vi med alla typer av företag som är intresserade av att förenkla sin frakt. Vi erbjuder paket, pall och partifrakt inom Sverige och till och från Sverige. En del av våra kunder har valt att flytta hela sitt fraktflöde till oss och andra skickar delar av sina flöden genom Sendify. Det är helt upp till era hur mycket ni vill skicka med oss - systemet är kostnadsfritt, ni betalar enbart för det ni faktiskt skickar.

Sendify är byggt för att vara användarvänligt och utformat så att ni som företag ska kunna jämföra, boka och spåra era sändningar på ett ställe. Vi utvecklar ständigt systemet i samarbete med våra användare, allt för att jobba mot vår vision - att vara med och forma framtiden för B4B-handel.

För att registrera er i Sendify klicka på knappen nedan.

Vid frågor eller funderingar?

Vill ni veta mer om oss eller har några frågor inför registrering så är det bara att kontakta vårt Customer Success team. De når ni via chatten eller contact@sendify.se.