⏱ 1 minut att läsa

För att enklast gör en eller flera fraktbokningar klickar du in dig under ny sändning. Här fyller du direkt i sändningsuppgifter eller hämtar de från din adressbok för att det ska gå så smidigt som möjligt att boka frakt. För att se hur du bokar en sändning steg-för-steg kan du kolla in denna video.

Tips: Vill du bara kolla ett pris på en sändning. Använd funktionen “snabbförfrågan”.