⏱ 7 minuter att läsa

För att kunna importera ordrar från ditt Fortnoxkonto måste du ansluta det till Sendify. Kika på den här guiden för att sätta upp kopplingen

Hur importerar jag en order från Fortnox till Sendify

Integrationen används genom genom menyvalet *Importera”

1. Datumintervall

Ange ett intervall för vilka datum du vill hämta ordrar från. Då dyker alla ordrar på de datumen upp. Här väljer du enkelt de ordrar du vill importera - du bockar bara i de ordrar du vill boka frakt för.

2. Sök efter ordrar

Efter att du valt ordar klickar du på "Sök efter ordar" så hämtas dina ordrar. Klicka sedan i de du vill importera.

3. Importera

Klicka på "importera ordrar" så importeras de in i Sendify.

Nästa steg är att ange resterande sändningsuppgifter

Klicka på "Lägg till kolli". Här kan du även redigera/addera adressinformationen vi importerat.

Vill du istället veta hur du ansluter Fortnox till Sendify klicka här