⏱3 minuter att läsa

Postkod

Det vanligaste felet när en sökning inte resulterar i en fraktlösning är att postnumret som angivits inte stämmer. Dubbelkolla om ni skrivit någon siffra fel och om det fortfarande inte fungerar kan det bero på att postnumret har hunnit ändras för just den adressen. Via https://www.postnummerservice.se/ kan ni hitta olika postkoder inom Sverige. En annan utmaning med postnummer är att vissa länder inte använder sig av postnummer. Några exempel på länder som inte tillämpar postnummer är Hongkong, Irland och Dubai. Ska ni skicka till ett land som inte har postnummer så måste ni göra sökningen via ny sändning för att få ett resultat. Behöver ni hjälp att hitta rätt postnummer är det bara att skriva till oss i chatten så hjälper vi er gärna. 

Fel mått

Om ni inte fått en lösning så är det bra att försäkra sig om att ni angivit kollits dimensioner i cm och vikt i kg. Har du angett måtten i cm och vikten i kg utan att få upp en lösning kan det ha att göra med att kollit är för stort. Till vissa länder skickar vi exempelvis enbart paket.

Destination

Kan det vara så att du vill skicka till ett land som vi faktiskt inte kan lösa i tjänsten? Det finns nämligen en del länder vi tyvärr inte löser i tjänsten i dagsläget.

Frågor

Om du har några frågor eller funderingar så hjälper vi gärna till. Skriv gärna i chatten så kikar vi på hur vi kan lösa era problem!

Hittade du svaret?