Sendify är ett TA-system som är byggt för att vara användarvänligt och utformat så att ni som företag ska kunna jämföra, boka och spåra era sändningar på ett ställe. Vi utvecklar ständigt systemet i samarbete med våra användare, allt för att jobba mot vår vision - att vara med och forma framtiden för B4B-handel.

På Sendify arbetar vi med alla typer av företag som är intresserade av att förenkla sin frakt. Vi erbjuder paket, pall och partifrakt inom Sverige och till och från Sverige. En del av våra kunder har valt att flytta hela sitt fraktflöde till oss och andra använder oss som ett komplement. Det är helt upp till er hur mycket ni vill skicka med oss - systemet är kostnadsfritt, ni betalar enbart för det ni faktiskt skickar.

För att registrera er i Sendify klicka på knappen nedan.