⏱1 minut att läsa

Ibland händer det att ett gods fastnar på vägen. Du kanske märker att paketet slutat få scanningar eller så hör mottagaren av sig.

Gå till https://web.sendify.se/orders och hitta sändningen som är borttappad eller fast någonstans. Klicka på "Val" och välj "Starta ett sökärende". (Se bild)

Fyll sedan i detta formulär och ge oss den informationen vi behöver för att starta ett ärende med transportören:

Transportörerna har ca 30 dagar inrikes och 60 dagar utrikes på sig att söka efter ett gods, lite beroende på vilken transportör, innan ärendet går över till ett reklamationsärende.

Har du fler frågor eller funderingar - skriv till oss i chatten så hjälper vi dig!