⏱1 minut att läsa

Om mailet med aktiveringslänken inte har kommit fram kan du göra följande:

• Kolla din skräp- och/eller spaminkorg.
  • I och med att mailet innehåller en länk fastnar det ibland i mailens spamfilter
  • Om du är inne i Sendify och håller på att fylla i din företagsinformation. Testa att klicka på knappen “Skicka ny länk”.
  • Om ingenting av ovan fungerar kan du maila oss på operations@sendify.se

För att vi ska kunna hjälpa dig behöver vi följande information när du hör av dig

• Mailadress du skapat kontot med
  • Företagsnamnet du angett när du skapade ditt konto

Välkommen till Sendify!