⏱ 1 minut att läsa

Om du bokat en sändning som inte ska skickas så behöver du göra en avbokning så att transportörerna inte behöver göra onödiga upphämtningar och du kan undvika potentiella bomkostander. Det enda du behöver göra är att gå in under dina bokade sändningar och klicka på knappen avboka (se bild).

Värt att veta är att du inte kan avboka dina sändningar hur sent som helst. Avbokar du vissa typer av frakter försent så kan du få en bomavgift. De fraktprodukter du behöver vara extra försiktig med är DHL Parti, DHL Euroconnect och alla fraktprodukter från DSV.

Är du osäker på om det är försent att avboka så är det bara att du hör av dig i chatten eller via mail.