Bjud in dina kollegor

När du skapat ditt konto är det superenkelt att bjuda in dina kollegor till ditt Sendify-team. Se nedan korta guide: 

Vad behöver du göra?

  • Klicka på “Inställningar” i sidomenyn
  • Välj “Bjud in” i inställningsmenyn
  • Skriv in den mailadress du vill bjuda in i fältet där det står “skriv in email”
  • Klicka på den blå knappen med ett kuvert bredvid fältet
  • Klart! 

Vad behöver din kollega göra? 

  • Klicka på “Acceptera inbjudan” i det mailet vi skickat ut - inte fått något mail? Skriv till oss i chatten!
  • Fyll i namn och telefonnummer 
  • Läs och acceptera våra villkor
  • Klicka på “Registrera”
  • Klart!

Besvarade vi inte alla dina frågor? Släng iväg ett meddelande i chatten så hjälper vi dig!

Hittade du svaret?