OBS! Eget fraktavtal kräver Sendify Premium, kom igång här

För att koppla ihop ditt DHL-konto med Sendify behöver du ditt e-ID, klicka nedan och Hämta e-ID från DHL Freight.

Ditt e-ID består av två komponenter. Ett lösenord och ett användarnamn. Efter du har följt stegen hos DHL Freight kommer ditt e-ID att mejlas till dig.

Har du ett e-ID och kod?

När du fått ditt DHL e-ID och Kod är du redo att aktivera ditt DHL avtal i Sendify.

1. Gå till Inställningar > Transportörer
  2. Klicka på Aktivera avtal för DHL
  3. Fyll i dina uppgifter. (Kontrollera att rätt uppgifter kommer i rätt fält) (Lösenord(e_ID), användarnamn(e-ID) och avtalsnummer)
  4. Klicka Aktivera avtal!

5. Priser och fraktalternativ från ditt DHL Freight avtal är nu aktiverat i ditt Sendify.

Notera att: När du aktiverar ditt DHL-avtal kommer du inte längre att få våra DHL-lösningar i Sendify.

Om du har några frågor så hjälper vi gärna till i chatten!