Fraktbonus, vad är det?

Tillsammans med Företagarna har vi tagit fram ett erbjudande där medlemmar får 5% av deras totala fraktomsättning i Sendify som en fraktbonus. Detta innebär att om du som medlem köper frakt för 100 000 SEK får du 5 000 SEK som bonus att nyttja i Sendify.

Fraktbonus - hur aktiverar jag mitt erbjudande?

Jag har inget Sendifykonto

• Surfa in på Sendifys partnersida hos Företagarna
  • Logga in hos Företagarna
  • Kopiera din avtals-kod
  • Klicka på länken för att skapa ett konto
  • Skapa ditt Sendify-konto (kom ihåg att klistra in din kod!)
  • Klart - nu är det fritt fram att börja samla fraktbonus

Jag har redan ett Sendifykonto

• Surfa in på Sendifys partnersida hos Företagarna
  • Logga in hos Företagarna
  • Kopiera din avtals-kod
  • Logga in i Sendify
  • Gå till inställningar
  • Gå till Partners
  • Klistra in din kod och klicka på aktivera
  • Klart - nu är det fritt fram att börja samla fraktbonus

Fraktbonus - så fungerar det?

Vi har två bonusperioder per år:

• 1:a Februari - 31:a Juli
  • 1:a Augusti - 31:a Januari

Efter varje bonusperiod summerar vi din fraktbokning, och din fraktbonus räknas fram (5 % av din totala fraktomsättning i Sendify). På efterföljande fakturor kommer vi automatiskt använda din innestående fraktbonus som betalmedel tills dess att hela bonusen är använd.

Notera att fraktbonusen endast går att användas i Sendify och att det endast är den frakt du skickat genom Sendify som är grunden till din bonus.

Exempel 1

Under dina första 6 månader skickar du för 100 000 SEK i Sendify, din fraktbonus blir därför 5 000 SEK. Om din nästa faktura, efter dessa 6 månader, är på 7 000 SEK kommer du bara att betala 2 000 SEK.

Exempel 2

Under dina första 6 månader skickar du för 100 000 SEK i Sendify, din fraktbonus blir därför 5 000 SEK. Om din nästa faktura, efter dessa 6 månader, är på 2 000 SEK stryker vi hela denna faktura och du har 3 000 SEK kvar att boka för.