Avboka en transport som inte ska skickas:

För att avboka en sändning helt går du in under bokade sändningar och klickar på knappen avboka (se bild).

Värt att veta är att du inte kan avboka större sändningar som exempelvis Parti för sent. För att inte riskera bomkostnader rekommenderar vi er att avboka dessa sändningar 24 timmar innan upphämtning.

Paketsändningar går att avboka så sent som en timme innan upphämtning.

Är du osäker på om det är försent att avboka så är det bara att du hör av dig i chatten eller via mail.

Avboka en upphämtning för att lämna in på terminal:

När du ska lämna in ett gods på terminal och därför endast vill avboka upphämtningen får du gärna skriva in till oss i chatten eller maila oss så hjälper vi dig med det.